Снимки ПП БНО  Знаете ли, че Аспарухов мост е в

...
Снимки ПП БНО  Знаете ли, че Аспарухов мост е в
Коментари Харесай

БНО: Лъжата на Община Варна застрашава живота на гражданите

Снимки Политическа партия БНО
 

Знаете ли, че Аспарухов мост е в сериозно положение?

Най-вероятно не знаете. Защото в случай че знаехте, в никакъв случай нямаше да шофирате по него.

Д-р инж. Дойчин Ников - специалист, началник на екипа, направил обследването и създател на плана за втори мост, и адв. Светлозар Николов от листата на Политическа партия БНО, разкриха на варненци лъжата на Община Варна.

А точно, че заради сериозното положение на Аспарухов мост, той би трябвало да бъде затворен.

Кандидатите за депутати от листата на Политическа партия БНО направиха обиколка на града и посочваха резултати от направено цялостно проучване на Аспарухов мост, както и показаха на място проблематичните сектори, а точно колоните-13,14 и 25.

По време на тура, проведен от Политическа партия БНО- Варна, Д-р инж. Дойчин Ников и адв. Светлозар Николов демонстрираха и сериозните недостатъци – налични пукнатини в бетона по новопостроения бул. " Васил Левски ".

По време на срещата беше показан и отчет за действителни благоприятни условия за осъществяване на цялостен капитален ремонт на Аспарухов мост до 2 години.

Бяха направени и констатации от документирани обстоятелства за цялостно неглижиране на казуса от локална, държавна власт и министерства от 2018 година - 2020 година.

Направи се също предложение за опция на Аспарухов мост , като се демонстрираха опциите за реализация на плана посредством Европейски Съюз финансиране до 2025 година.

---

Презентация на обществено оповестено в Интернет направено проучване от специалисти на бул. Левски: 

Презентация на обществено оповестено в Интернет направено цялостно проучване на Аспарухов мост:

Визуална презентация на сериозни недостатъци по Аспарухов мост – колони 13, 14 и 25  (публично оповестен: ).

Доклад от констатации №1-7 за съществени пропуски и неизвършени обследвания на Аспарухов мост в интервала 1999-2021 година (публично оповестен: )

Презентация на план на Сдружение с нестопанска цел КЧИЗ за втори мост посредством Европейски Съюз финансиране подсилен от Областна администрация Варна:

Презентация на обществено оповестено в Интернет видео от 3D визия на нов Аспарухов мост - план „ Втори Аспарухов мост на две равнища “ в заложено трасе в ОУП-Варна: http://asparuhovmost2.com/



 



*Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР